Filtrering

Vores vand ioniserings maskiner monteres direkte på din vandhanes gevind. Vandet pumpes derefter igennem et premium carbonfilter, som renser vandet og fjerner 99,9 % af bakterier, klor, udefrakommende stoffer og tungmetaller. Vandet er nu fuldstændig renset for urenheder, og af den bedste kvalitet.

Elektrolyse

Når vandet er fuldstændig renset for urenheder, gennemgår det en elektrolytisk process. Vandet løber igennem vores celle, bestående af 8 platinium belagte titanium plader. Her bliver vandmolekylerne splittet til H- og OH+
Dette muliggør at ændre pH værdi, og koncentration af molekylær hydrogen i vandet.

Ledende producent

Vores leverandør Enagic, er ledende indenfor produktion af vand ioniserings maskiner. Virksomheden er grundlagt for over 45 år siden. De har 3 ISO certificeringer, og alle maskiner gennemgår et 27 trins kontroltjek, af højtuddannede ingeniører. Alle dele af maskinen er produceret på den gamle fabrik i Japan. I Japan har 1 ud af 5 husstande en vand ioniserings maskine.

5 typer vand

Vores vand ioniserings maskiner
genererer en kontinuerlig strøm af 5 alsidige typer vand til at imødekomme alle dine alsidige og kommercielle behov:
Stærkt Kangen-vand, Kangen Water®, neutralt vand, skønhedsvand og stærkt surt vand. K8 er ekstremt brugervenlig takket være et stort LCD-panel i fuld farve og klare stemmeanmodninger.

Vand er ikke bare vand

Den menneskelige krop er op imod 70% væske, så kvaliteten af dit vand, har indflydelse på dit helbred.
Op imod 75% er kronisk dehydrerede i dag. Det skyldtes vores syrerige kost, dårlige vaner som rygning og det overordnede miljø.

Flaskevand

Er et let tilgængeligt alternativ på farten, men til stor skade for miljøet. Hav i stedet en genbrugelig dunk med dig.

Postevand

Vand fra hanen er dansk grundvand. Problemet er alle de giftstoffer og pesticider, der siver med ned i grundvandet.

Kangen vand

Med Kangen vand har du den bedst mulige kvalitet. Vandet er renset for urenheder og giftstoffer, og har en høj koncentration af aktivt molekylær hydrogen.

Flaskevand er ikke nødvendigvis sundere end vand fra hanen. Ofte er den eneste forskel de tilførte mineraler, som ikke har nogen beviselig helbredsmæssig fordel.
Kildevand er 400 gange dyrere end postevand, da en halv liter koster cirka 3 øre. Samtidig skader flaskevand miljøet 900 gange mere end vand fra hanen. Hvert år køber vi i Danmark 120 millioner liter flaskevand, hvilket svarer til 21 liter pr indbygger.
De fleste plastikker frigiver en lille smule kemikalier ud i de væsker de indeholder. Indtag af disse kemikalier har ikke en direkte skade i små mængder, men når man ser på de langsigtede konsekvenser, er sagen en anden.


Vand fra hanen
I Danmark drikker vi grundvand, men vores drikkevand er truet af sprøjtemidler og kemikalier. Hvert år bliver der fundet nye rester af pesticider i drikkevandet, og i 2019 fandt man 75 nye sprøjtemidler, der ikke er blevet testet for før. De fleste af disse giftstoffer trængte ned i jorden for mange år siden, og er dermed uregulerede og ude af kontrol.
Med den nuværende kvalitet af vores drikkevand, begynder offentligheden at sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten og om det er sikkert at drikke.

Kangen vand er elektronisk behandlet drikkevand, rigt på molekylær hydrogengas.
Molekylær hydrogen hydrerer dig på et cellulært niveau, og er en stærk antioxidant, som bekæmper oxidativt stress og frie radikaler.
Vores flagskibsmodel Leveluk K8, kan producere 5 typer vand.
pH værdien strækker sig fra det mest syreholdige vand på 2.5 til det stærke Kangenvand på 11.5.
Kangen drikkevand imellem 8.5 og 9.5 pH udrenser giftstoffer, og hjælper til med at balancere din krop fra syreholdig til basisk.

Molekylær hydrogen

Molekylær hydrogen er en let, men meget potent antioxidant. Antioxidanter
er enzymer, som kroppen producerer, for at modvirke skadelige virkninger fra oxiderings processer og frie radikaler.
Problemet er, at vi får så mange giftstoffer ind i kroppen fra hvad vi spiser og drikker, samt udefrakommende stoffer fra luften, rygning og miljøet. Kroppen kan ikke producere nok antioxidanter til at beskytte sig selv, og derfor har vi brug for supplementer andetsteds fra.

Frie radikaler?

Frie radikaler er molekyler, der er kemisk ustabile, og de stjæler derfor elektroner fra andre stoffer, for at blive stabile. På denne måde kan frie radikaler igangsætte skadelige virkninger i kroppen. Denne process – oxidativt stress, sættes i forbindelse med en lang række sygdomme, bl.a. kræft, hjertekarsygdomme og sukkersyge.

 

Frie radikaler findes i stoffer som syrerig kost, tobaksrøg, forurenet luft, visse opløsningsmidler og kemiske stoffer

Antioxidanter

Antioxidanter er en række stoffer, som kan bremse dannelsen af frie radikaler i kroppen. Når vi drikker elektronisk behandlet Kangen vand, indtager vi stærke antioxidanter, i form af molekylær hydrogen. Antioxidanter dannes også i kroppen og spiller en vigtig rolle i menneskets organisme.