Ofte stillede spørgsmål

Enagic logo

Vand relaterede spørgsmål

Vandets tilstand ændres ikke, når vandet opvarmes eller nedkøles. Ved opvarmning ændres ORP og pH. Ved afkøling ændrer ORP sig, men pH-værdien forbliver den samme i op til en uge baseret på vandkvaliteten.

Urenset vand har mineraler i sig (1). LeveLuk er designet til at håndtere en standardmængde mineraler. Når mængden af mineraler eller frit kuldioxid (2). er større end normalt, reagerer mineralerne lejlighedsvis med det antibakterielle (3) indhold i vandforsyningsslangen og afgiver en lugt.

Når du kører vand gennem maskinen for første gang, skal du sætte indstillingen på skønhedsvand og lade det køre i 2-3 minutter.

 

(1) Mineraler – Ca (calcium), Mg (Magnesium), Na (Sodium), Ka (Kalium) og andre næringsstoffer, der findes i mad og vand. Mineralstoffer, der findes i vand, er særligt gode for helbredet i optimale mængder.

(2) Fri kuldioxid – Kuldioxid fundet i vand. Nogle mennesker foretrækker smagen af vand med kuldioxid, som har en lavere pH-værdi. Vand med mindre kuldioxid siges at være bedre for sundheden.

(3) Anti-bakteriel funktion – Maskiner som LeveLuk, der producerer vand til konsumering, får antibakteriel behandling. Disse maskiner består af mange forskellige dele, og det er især vigtigt, at de dele, hvor vand passerer gennem, ikke er forurenede.

Kangen vand® er beregnet til daglig konsumering og brug til madlavning snarere end til at drikke med medicin. Det japanske ministerium for sundhed, arbejdskraft og velfærd giver følgende anvisninger:

 

1. Tag ikke medicin med maskinproduceret Kangen vand®. Brug i stedet det neutrale drikkevand.

2. Drik ikke maskinproduceret vand, hvis du har gastrisk acholrhydria (1)

3. Søg hjælp hos en læge eller farmaceut, hvis du føler en unormalitet i kroppen, eller fortsat indtagelse ikke ser ud til at forbedre symptomerne. Dette skyldes, at effektiviteten af medicin ved hjælp af Kangen vand® endnu ikke er testet. PH-niveauet for mavesyrer er ca. 1,8 pH, og medicin ordineres i overensstemmelse med dette pH-niveau for at det får virkning når det passerer maven. Derfor, for at sikre fuld effekt af medicinen, anbefaler vi, at du venter nogen tid mellem at tage medicinen og drikke Kangen vand®.

(1) Unormalt syreindhold i maven – Dette symptom, også kendt som gastrisk acholrhydria, findes hos personer med et mavesyreindhold, der er højere end det gennemsnitlige humane pH-niveau på 1,8 pH. Dette gør det sværere for dem at fordøje mad. Disse mennesker bør ikke drikke alkalisk Kangen vand® sammen med medicin.

Ledningsvandet påvirker kvaliteten af Kangen vand®. Selvom vand, der produceres med kommunalt byvand ikke påvirkes, falder effektiviteten af elektrolyse, når brøndvand bruges, da det har en tendens til at indeholde meget frit kuldioxid (1), såvel som i tilfælde, hvor der kun anvendes en lille mængde elektrolytiske mineraler. Omvendt i tilfælde, hvor vandet har overskydende mineraler, kan smagen påvirkes, eller Kangen vand® produceret, kan være højere i pH-niveau. Da vandtrykket i vandhanen påvirker produktionen af vand, er det vigtigt at bekræfte, at optimalt Kangen vand® produceres, ved regelmæssigt at kontrollere, at maskinen er indstillet til det rigtige pH-niveau, og ved at kontrollere boblerne. For at tage højde for forskellene i kvaliteten af det originale vand fra vandhanen, bedes du udføre en kontrol en gang ugentligt.

 

(1) Frit kuldioxid – Kuldioxid fundet i vand. Nogle mennesker foretrækker smagen af vand med kuldioxid, som har en lavere pH-værdi. Vand med mindre kuldioxid siges at være bedre for sundheden.

Fordelene ved at konsumere Kangen vand® inkluderer:

(1) Højt indhold af naturlige mineraler

(2) Maskinen fjerner 99,9 % af bakterier, tungmetaller, pesticider og andre udefrakommende stoffer.
(3) Vores kroppe trives i et basisk miljø, og behøver antioxidanter for at modvirke den skade, som frie radikaler dagligt påvirker vores celler med. Molekylær hydrogen er en ren og meget potent antioxidant, der effektivt neutraliserer frie radikaler, som ellers havde resulteret i oxidation, hvilket ødelægger kroppen indefra, og fører til forfald og ældning.

(4) Majoriteten af os er kronisk dehydrerede, og grundet elektrolysen, er Kangen Vand® produceret så hydrogen molekyler sætter sig sammen i klynger på 4-6 molekyler i stedet for 12-14. Dette resulterer i at det alkaliserede vand lettere trænger ind i cellerne, og hydrerer dig bedre.

(5) Kangen vand® har en negativ ORP (oxidations reduktions potentiale). ORP er den letteste måde at måle potensen og potentialet i Kangen vand®. En negativ ORP betyder et større potentiale for at bekæmpe oxidativt stress.

Afhængigt af hvordan det indtages, og af individets fysiske tilstand, er det muligt at man oplever ubehag nogle dage eller uger efter man er startet med at drikke Kangen Vand®. Det anbefales at starte med pH 8,5 og bevæge sig pH 9,5 når det føles behageligt. I urte relaterede medier kaldes dette Mengen-effekten (1). Årsagen til ubehaget er den samme, idet udrensningen i begge tilfælde er så effektiv, at det har en midlertidig negativ virkning. Hvis dette sker, skal pH sættes på 8,5 og indtagelsen  reduceres, indtil symptomerne er væk, og det føles behageligt. Når symptomerne er forsvundet, er det okay at genoptage indtagelsen. At øge mængden af indtag vil imidlertid ikke lindre symptomerne. Da fuldstændig stop af indtagelse også kan påvirke kroppen, er det bedst at fortsætte indtaget, men i mindre mængder. Hvis der ikke er tegn på forbedring, skal du kontakte din læge.

(1) Mengen-effekt – Din krop kan begynde at gøre ondt flere timer eller et døgn efter du har fået kiropraktik. Den tekniske betegnelse for dette er Mengen-effekten. Det er en naturlig fysisk respons, hvor kroppen prøver at komme tilbage til det normale, efter at muskler og knogler er blevet sat på plads.

Surt vand har en pH-værdi på ca. 5,5-6,5. Det japanske ministerium for sundhed, arbejdskraft og velfærd har certificeret surt vand som adstringent(1).

 

(1) Adstringent – surt vand fungerer som en adstringent til optimering af din hud.
Det plejer også dit hår, og får det til at se glansfuldt ud.
’Adstringent vand’ refererer til surt skønhedsvand.

Uden at passe ordentligt på din hud, vil du lide af tør og ru hud. Kropsvæsker spiller en vigtig rolle for at bevare din kropstemperatur og din huds sundhed. At drikke alkalisk Kangen vand® kan hjælpe med at bevare din hud skinnende og glat. Da det er vigtigt at opretholde din huds pH-niveau mellem 5,0 og 6,0, anbefaler vi at påføre surt vand (1) på din hud med regelmæssige intervaller hver dag. Om vinteren kan badning i surt vand hjælpe med at bevare fugtigheden i din hud. Vi anbefaler også, at du spiser mad og frugt, der inkluderer høje niveauer af vitamin C, A og E. Hvis du behandler din hud med skønhedsvand, får du mulighed for at have en glat og ungdommelig hud i længere tid, og dermed mindske ældning.

 

(1) Surt vand – Surt ioniseret vand produceret ved elektrolyse med en pH mellem 4,0 og 6,5. Dets adstringerende virkning er certificeret af det japanske ministerium for sundhed, arbejdskraft og velfærd til fremragende til hudpleje.

Blandt de fem typer vand, der er produceret af LeveLuk, skal de to typer til drikkevand (renset vand og Kangen drikkevand® 8,5-9,5) anvendes mens det er friskt. Opbevar disse to typer vand i højst 2-3 dage i køleskabet og udskift altid vandet i den flaske du tager med dig. Vand der bruges til husholdningsbrug, herunder surt vand og stærkt Kangen vand®, holder længere, men vi anbefaler, at du skifter din forsyning mindst en gang om ugen. For at opbevare vandet rigtigt skal du placere det i en beholder hvor der ikke kommer lys ind, fyld helt op for at undgå unødig kontakt med luft og optimal opbevaring er på et køligt og mørkt sted (køleskabet er ideelt).

Der er ingen faste regler for, hvordan man drikker Kangen vand® eller hvor meget man skal forbruge.
Der findes en udmærket tommelfingerregel om, at du skal drikke cirka en tredjedel af din kropsvægt i deciliter om dagen. Vejer du 60 kilo, vil det sige 2 liter.

Det bedste er at begynde med at indstille maskinen på et lavt pH-niveau (1) (mellem pH 8,5 og pH 9,0) og gradvist øge mængden af indtagelse og pH til 9,5.
Efter regelmæssig indtagelse indenfor to uger, kan du gradvist justere pH-niveauet og mængden af indtagelse (mellem p H9,0 og pH 9,5), baseret på dine kropslige behov og fysiske tilstand. Kangen vand® skal være så friskt som muligt.

For børn eller ældre skal du indstille pH-niveauet på et endnu lavere niveau ved start, og øge det gradvist, når kroppen tilpasser sig det aktuelle pH-niveau.

For spædbørn (indtil ca. et år gammel), da modermælk eller mælk er det eneste, de spiser, er tarmfunktionen generelt forskellig fra voksne, og brugen af Kangen vand® anbefales ikke, før barnet begynder at forbruge mere almindelige fødevarer. Alkaliseret Kangen vand® må ikke bruges til at fremstille pulvermælk til spædbørn.

 

(1) pH  bruges som et mål for surhedsgraden eller alkaliteten i en opløsning på en skala fra 0-14 (hvor 7 er neutral).

Maskine relaterede spørgsmål

Det er mest sandsynligt, at (1) O-ringen (proppen) stadig sidder der, efter patronen er udskiftet. Det er meget usandsynligt, at utætheden er forårsaget af en mekanisk fejl i maskinen.

(1) O-ring – Lille, rund gummipakning, der forhindrer lækage, når de forskellige rør forbindes til maskinen.

Tryk på denne knap (det skal give en biplyd), inden du bruger maskinen første gang eller når du udskifter filter. Dette er for at displayet viser de korrekte informationer, der er gemt i mikro-computeren. Denne reset knap skal aktiveres for at få vist informationer på LCD-skærmen. Det giver brugeren besked, når der er for meget eller for lidt vand, starter en alarm, når opvarmet vand passerer ved en fejltagelse og informerer dig om at kontrollere det vand der strømmer igennem maskinen. Ved at bruge reset knappen korrekt, sikrer du fremstillingen af sikkert og sundt vand.

Elektrodepladerne i LeveLuk’s elektrolysecelle er tykkere og større end i andre virksomheders produkter. Maskinerne er designet på denne måde for at øge elektrolysekapaciteten og holdbarheden. En anden vigtig grund er, at garantere produktionen af maksimale mængder vand. Elektrodepladerne er lavet af titan af højeste kvalitet, belagt med platin. På grund af valget af materialer er elektrodepladerne fuldstændigt rustbeskyttede. Elektrolysecellen er for en vand ioniserings maskine hvad generatoren er for en bil. Vores elektrolysecelle og kontrol (PCB) (1) sikrer en høj ORP (2) og producerer sikkert, sundt og lækkert vand. Den automatiske rengøringsmekanisme sikrer, at elektrolysecellen altid er ren, og den holder mindst 15 år.


(1) Control PCB (Print Circuit Board) – En mikro-computer som administrerer de forskellige data relateret til maskinen. Indeholder Hi-tech komponenter / kondensator.


(2) ORP (oxideringsreduktionspotentiale) – elektrisk styring, der er nødvendigt for at reducere eller bremse rust, forfald og ældning (oxidation). Denne proces kaldes også deoxidation. ORP måles som negativ mV’er. Det ideelle ORP-niveau for den menneskelige krop er mellem -150 mV og -400 mV.

Man opnår kun en negativ ORP i vand, hvis det gennemgår en elektrolyse proces.

Din oprindelige ledningsvandforsyning indeholder altid nogle mineraler. Under elektrolyse koncentreres mineraler på minussiden af elektrolysekredsløbet, hvilket får klynger af mineraler til at fastgøres til elektrodepladen. Vores maskiner kan fjerne klyngerne ved at vende spændingen, men nogle gange falder disse klynger af naturligt. Når du hælder dette vand i en rustfri beholder eller glas, klæber klyngerne sig til bunden og siderne. Det er vanskeligt at fjerne disse klynger ved at skrabe med metalliske genstande osv. Hæld i stedet eddike eller citronsyre (1) i beholderen og lad den stå i 12 til 15 timer. Disse klynger af mineraler er på ingen måde skadelige hvis de konsumeres.

Hvis du indstiller maskinen på skønhedsvand (let surt vand) og lader vandet køre i 30 sekunder regelmæssigt, kan du reducere mængden af mineraler markant. Rengør beholdere, som du hælder Kangen vand® i, mindst en gang hver tredje måned ved hjælp af ovennævnte metode.

 

(1) Citronsyre ekstraheres fra æbler. Det har evnen til at opløse klynger af mineraler som Calcium og Magnesium.
Maskinen gennemrenses ved en automatiseret proces, hvor den over 3 timer bliver gennemskyllet og rengjort af det medfølgende e-cleaning pulver.
Ekstra e-cleaning pulver kan købes separat

LeveLuk har et automatisk rengøringssystem. Mængden af mineraler i tilførselsvandet, såsom Calcium og Magnesium, kan variere meget, og mineral (1) klynger klæber uundgåeligt fast ved elektrodepladerne. De kan imidlertid let fjernes ved at vende den elektriske strøm på touch-displayet (skifte +, – polaritet). Mineralklynger, der er fastgjort til elektrodepladen, nedsætter maskinens elektrolysekapacitet, hvilket resulterer i, at  Kangen vand® ikke produceres perfekt. Mængden af mineraler, der har fæstnet sig til elektrolysecellen, varierer afhængigt af mængden af mineraler i ledningsvandet og regelmæssig rensning.

LeveLuks automatiske rengøringsmekanisme aktiveres i 20 sekunder, når kontinuerlig elektrolyse er foregået i 15 minutter, eller når du har brugt pH 11,5 vandet. Maskinen har også en 3-timers rengørings funktion, der gennemskyller hele systemet. Når du bruger LeveLuk i områder, hvor vandet har et højt mineralindhold, er det særligt vigtigt, at du ændrer indstillingen til pH 6 “skønhedsvand” og åbner hanen en lille smule, så vandet løber langsomt. Ændring af indstillingen til “skønhedsvand” en gang dagligt i 30 sekunder rengør elektrolysecellen. Rengøringsfunktionen er nødvendig for at maksimere levetiden for elektrolysecellen.

 

(1) Mineraler: er Ca (calcium), Mg (magnesium), Na (natrium), Ka (kalium) og andre næringsstoffer, der findes i mad og vand. Mineralstoffer, der findes i vand, siges at være særligt gode for helbredet i optimale mængder.

Diverse spørgsmål

For at fjerne lækager og mineralklynger (1), der sidder fast på elektrodepladerne (2) skal du vende spændingen (3), dvs. ændre plus og minus for den elektriske strøm. Dette er nødvendigt for at producere perfekt surt vand. 

Selv når du ikke bruger surt vand, anbefales dette kraftigt, for at holde elektrodepladerne rene og øge deres holdbarhed og levealder. Desuden gør brugen af det øvre fleksible rør det lettere at bruge maskinen, især når du vasker dit ansigt eller hælder vand i en beholder.

 

(1) Mineralklynger – Ca, Mg, Na, Ka med flere produceres, når vand elektrolyseres. Disse klynger er ikke skadelige, selvom de konsumeres.

 

(2) Elektrodeplade – En metalplade, der leder elektricitet under elektrolyse. Vores elektrode plader er lavet af titan og belagt med platin. Det har fremragende elektrolysekapacitet og høj holdbarhed samt levetid.

 

(3) Spændingsomvendelse – For korrekt elektrolyse af vand skal plus og minus pladerne være rene. Når der opbygges mineralklynger på elektrodepladerne, er det nødvendigt at vende strømmens plus og minus for at fjerne klyngerne. Dette gør maskinen ved at skifte til rengøringsfunktion, svarende til at vælge indstillingen “skønhedsvand” (let surt vand).

Displayet på LeveLuk giver dig besked, når den samlede producerede vandmængde når 5.700L. Når du har skiftet filter skal du huske at trykke på reset-knappen for at nulstille maskinen. Tryk på den, indtil den bipper. Mikrocomputeren styrer også andre oplysninger til LeveLuk, hvorfor det er vigtigt at huske at trykke på reset knappen.

Elektrolyse af vand kræver elektrolyseplader af høj kvalitet, og pladernes materialer, størrelse, tykkelse og antal er afgørende. Metoden “dobbeltkrydsning” (1), anvendes af andre producenter for at give maskinen længere levetid. I disse maskiner bruges modsat to små elektrolyseceller, for at give den anden elektrolysecelle tid til at blive renset. Dette begrænser vandmængden, der kan produceres kontinuerligt. Det påvirker også pH, ORP og den generelle kvalitet af vandet. LeveLuk har op til otte elektrolyseplader, og de forlænger holdbarheden via deres store overfladeareal og tykkelse. De gør også, at maskinen  kan producere store mængder vand (maks. Kangen vand®: 3 – 7,5 liter / minut).
Mikrocomputeren overvåger omhyggeligt alle funktioner, såsom forsyning af spænding i henhold til omskiftning af pH-indstillingen og produktionen af stærkt Kangen vand® i den samme elektrolysecelle. Det sikrer, at maskinen kan bruges minimum 15 år. Vi anbefaler, at du producerer “skønhedsvand” en gang dagligt i mindst 30 sekunder for at forlænge maskinens holdbarhed og levetid.

 

(1) Dobbeltkrydsning metoden – kaldes også auto cross changer-metoden. Et elektrolysesystem, hvor maskinen er udstyret med to små elektrolyseceller for at øge holdbarheden ved at skifte mellem cellerne.

LeveLuk er udstyret med et automatisk vanddræningssystem, der forhindrer forurening og spredning af bakterier i restvand. Det automatiske vanddræningssystem aktiveres, når der lukkes for vandet. Det tager cirka 30 sekunder for alt vand i elektrolysecellen, vandrensnings patronen og alle kanaler, at komme ud igennem slangen. Vær opmærksom på, at det automatiske vanddræningsanlæg aktiveres, når vandstanden i maskinen falder, og hvis tuden på nederste slange er placeres højere end maskinens bund / øverste slange har en opadgående vinkel. Dette forårsager sammenblanding af surt vand i tanken. Tømmes vandet ikke ud kan det forårsage problemer med smag og lugt. Husk derfor at have slangens tud lavere end maskinen, før du lukker for hanen.

Når ledningsvandforsyningen indeholder mange mineraler (ses ofte med brøndvand), dannes en stor mængde mineral klynger i elektrolysecellen. Hvis dette er fremskreden, kan krystalklynger sidde fast i gitteret før det fleksible rør, hvilket hindrer vandudstrømningen. Undgå dette ved dagligt at lade pH 6 vandet løbe i 30 sekunder.
Hvis gennemstrømningen i slangen er meget begrænset eller helt stoppet, kontakt da Livets Vand for hjælp.
.

Vores maskiner producerer alkalisk og ioniseret Kangen vand® på den negative pol og surt vand på den positive pol. LeveLuk er designet således, at det fleksible rør, der er fastgjort til toppen, er forbundet med den negative elektrolysecelle, mens udløbsslangen, der er fastgjort til bunden af LeveLuk, er forbundet til den positive elektrolysecelle.

Af denne grund kommer Kangen vand® og stærkt Kangen vand® ud af den fleksible slange og surt vand kommer ud af udløbsslangen. Når maskinen  er indstillet til pH 6 “skønhedsvand” vendes den elektriske strøm, som det gøres til rengøring, så surt vand kommer ud af det fleksible rør, og Kangen vand® kommer ud igennem udledningsslangen. Dette er det eneste tidspunkt, vandet ledes ud i de modsatte slanger. Da den sure tilstand vender polaritet, bevirker det at calciumkrystallerne nedbrydes på den negative pol. Denne metode kan bruges som en manuel rengøringsmetode.

Potentialet til reduktion af oxidation (1) er det elektriske niveau, der er nødvendigt for at reducere eller bremse oxidationen, som forårsager forfald og ældning. Kangen vand® har altid en en negativ ORP, hvilket især er en fordel i drikkevandet.

ORP er styrken til at binde aktiv oxygen (2) og reducere oxygenets styrke, hvilket reguleres ved hjælp af microcomputeren. Selvom en mest mulig negativ værdi er ønskelig, varierer den aktuelle værdi fra region til region.

 

(1) Oxidations-reduktions potentiale (ORP) – Elektrisk potentiale, der er nødvendigt for at reducere eller bremse rust og ældning (oxidation).
Denne proces kaldes også deoxidation. ORP er målinger med hensyn til negative mV’er. Det ideelle ORP-niveau for den menneskelige krop er imellem -150 mV og -400 mV.

 

(2) Aktivt ilt – Også kendt som frie radikaler. Frie radikaler bliver produceret naturligt i vores krop, men medicinsk er de også kendt for at trænge ind i kroppen og skabe ubalance. Det er et resultat efter en dårlig diæt, for lidt motion, rygning, stress mm.
Det er den type ilt, der forårsager sygdom og ældning, og fører til flere alvorlige sygdomme. En stabil daglig rytme hjælper med at forhindre denne ilt i at komme ind i din krop.
En fri radikal er et molekyle med kun én elektron i kredsløb. Antioxidanter (3) kan fusionere med frie radikaler, da de også kun har én elektron i kredsløb.

En høj koncentration af molekylær hydrogen sammen med en negativ ORP som i Kangen vand, kan uskadeliggøre frie radikaler, Så med vores maskine kan du dagligt deoxidere og rense ud i din krop.

(3) Antioxidant – et molekyle med én elektron i yderste skal, der kan parre sig med frie radikaler, og stoppe dem fra at nedbryde celler. Molekylær hydrogen er en let og potent antioxidant.

Kangen vand® producerer en gul / grøn farve (neutral aflæsning) i pH-testopløsninger, selvom den blev fremstillet på indstillingen til pH 9,5. Dette fænomen observeres i områder, hvor der bruges brøndvand. Selv vand der tester neutral, har været gennem den elektrolytiske proces og har fordelene. Dette er forårsaget af kuldioxid i brøndvand, der er produceret fra nedbrudt organisk stof. Kuldioxid opløses let i vand, hvilket gør det surt. Vand med kuldioxid kan elektrolyseres, men kuldioxid neutraliseres under processen. Derfor tester vandet neutralt på pH-skalaen. Fjernelse af kuldioxid fra Kangen vand® vil resultere i, at Kangen vand® udtrykker blåt i pH-testvæske.

Når du måler pH ved hjælp af en pH-testopløsning, skal du anbringe et par dråber i kolben, inden du hælder frisklavet Kangen vand® i. Der er kuldioxid i dit Kangen vand®, hvis farven oprindeligt bliver blå, men til sidst bliver gul.

Potentialet til reduktion af oxidation er den elektriske spænding, der er nødvendigt for at reducere eller bremse rust og forfald (oxidation.) ORP (1) repræsenterer også reduktionskapaciteten for at tiltrække aktivt ilt. De optimale niveauer for den menneskelige krop er mellem -150 og -400 mV. ORP er også tæt beslægtet med pH-niveauer. Når ORP stiger igennem elektrolyse, stiger pH også.

 

(1) Oxidations-reduktions potentiale (ORP) – Elektrisk spænding, der er nødvendig for at reducere eller bremse rust og forfald (oxidation). Denne proces kaldes også deoxidation. ORP er et udtryk for de negative mV’er.

Den hvide tåge, der er i Kangen vand®, er molekylær hydrogen, og et resultat af, at brintgas frigives gennem elektrolysen. Hvis du venter et stykke tid, vil den hvide tåge mindskes.

Ansvars fraskrivelse:
Jeg er en uafhængig distributør for Enagic®, ID 4403253, og jeg erklærer min forpligtelse til at følge og respektere Enagic®-politikker og procedurer, som du kan finde på virksomhedens hjemmeside: www.Enagiceu.com
Jeg bekræfter, at jeg ikke tilbyder nogen form for rabat på Enagic®-produkter og ikke sælger Kangen Water® via dette websted eller på anden måde. Alle varemærker, produktnavne og produktinformationer er egenskaber for Enagic®.
Alle oplysninger, der findes på dette websted, er kun beregnet til uddannelsesmæssigt og informativt formål. Det er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Ingen af de indeholdte oplysninger er beregnet til at erstatte opmærksomhed eller medicinske instruktioner fra en sundhedsperson.

Ansvarsfraskrivelse:
Bemærk venligst, at udtalelser og oplysninger på denne hjemmeside, ikke er evalueret af den danske Lægemiddelstyrelse – eller Fødevarestyrelse.
Ingen informationer på denne hjemmeside, er beregnet til selv at stille diagnose, behandle, helbrede eller forebygge nogen form for sygdom..