Forretningsmuligheden

Tids, finansiel og lokations frihed

Livets Vands vision, er at bidrage til et overordnet bedre helbred, og en forøget livskvalitet. Derfor tager vi også brug af den oplagte mulighed, som Enagic giver os. Enagic har revolutioneret affiliate og direkte salg, og patenteret deres salgs model.

Som publisher for Livets Vand, giver vi dig mulighed, for at ændre din situation, lige meget hvor du står. Titusindvis bruger denne mulighed verden over, i større eller mindre grad.

Mennesker fra alle karriere valg og samfundslag som: håndværkere, lærere, skraldemænd, politimænd, læger, professorer, chauffører, piloter, pædagog og mange flere.

Nogen vælger at tage springet fra medarbejder til entreprenør, og andre bruger muligheden til over tid at gøre deres Kangen maskine gratis. Vi tilbyder dig vores oplæringsmateriale, og råd til enkle måder at dele vandet.

Nedenfor finder du en simpel beskrivelse af det system vi bruger. 
Enagic belønner publishers efter et 8-points system, hvilket betyder at der kun bliver givet 8 points ved hvert salg.
Det afkræfter også per definition, at der ikke er tale om hverken MLM (Multi-level marketing) eller et ulovligt pyramide scheme. 
Dette system er godkendt i DSA (Direct Selling Association) og DSE (Direct Selling Europe)


Der er 6 rækker (1A-6A). Alle rækker har 8 points. For at rykke en række op, skal du og/eller dit team, generere et bestemt antal salg/henvisninger.
For eksempel: Du er 1A med to direkte salg. Du bliver 2A, når du sælger en 3 enhed, eller når en af dem du har henvist genererer et salg. Derfor kan du også hoppe direkte i 6A med kun ét personligt salg. Diagrammet herunder, giver en idé om hvordan systemet fungerer.

Affiliate marketing

Affiliate sales er, når en virksomhed/annoncør belønner distributører eller publishers en provision. Du kan sammenligne det med en løn, baseret udelukkende på provision. Udbetalingen sker, hver gang publisheren henviser en kunde til annoncøren. Dette gøres igennem et unikt distributions nummer. Enagics salgs-model er patenteret og dermed unik. Med 2,65 milliarder mennesker på sociale medier verden over, har det aldrig være mere attraktivt, at bruge sociale medier til markedsføring. Det kan gøres næsten gratis, og vi udbyder det materiale du skal bruge, for at komme i gang.

High ticket items

Varer eller produkter med en høj værdi og pris.
Eksempler på high ticket items kan være: smykker, biler, elektronik eller vand ioniserings maskiner. Provisionen for affiliate sales går sjældent over 30%. Vi tilbyder op imod 50%, + andre indtægts strømme efter entusiasme og resultat.

Enagics dynamisk designede kompensationsplan, giver dig flere forskellige måder at tjene penge på

Direkte salgskommission (8-points systemet)
Indirekte salgskommision (8-points systemet)
Uddannelsesgodtgørelse (Bonus ved inddirekte salg efter 6A)
Månedlig incitament (Månedlig fortsat betaling ved højere rank)
Kvartalsvis incitament (Bonus ved højere rank)
Titel incitament (Ny rank)
Globalt lederskabs incitament
og mange flere.

Dette patenterede system er forskellig fra andre på markedet for dets unikke egenskaber, der inkluderer:

– Intet tilmeldingsgebyr
– Ingen månedlige  kvalifikationer 
– Ingen lagerbeholdning
– Ingen årlig fornyelse
– Ingen tidsbegrænsninger
– Akkumuleret salg
– International sponsorering
– Løn udbetales dagligt

Hvodan du bliver 2A

Lad os sige, at du starter med at sælge 2 enheder. Du er nu 1A! De to der har købt en maskine, synes så godt om vandet, at de sælger 2 enheder hver.

Direkte salg: 2 x $ 340 = $ 680
Indirekte salg: 4 x 340 $ = 1.360 $
Samlede antal salg: 6
Samlet indtjening: $ 2.040

Rank fra 1A-2A

Når du foretager et ekstra personligt salg bliver du 2A, og dermed kvalificeret til en højere provision!

Direkte salg: 1 x $ 680 = $ 680
Indirekte salg: 5 x $ 680 = $ 3.400
Samlet salg: forrige 6 + ny 6 = 12
Samlet indtjening: $ 6.120
12 solgte enheder betyder, at du stiger til 3A!

Når du har 100 eller flere samlede salg i dit team, fremmer dit næste personlige salg dig til rangering af 6A!

Ved at hjælpe andre hold med at nå 6A bliver du 6A2, 6A2-2 osv. …

6A er et utrolig spændende niveau, grundet den enorme indkomst du nu har mulighed for at få, og ikke kun med 8-points systemet. Når du når 6A < bliver du berretiget til yderligere indtægtskilder i form af rank-up provisioner, og månedlige betalinger.

Andre indtægtskilder

Uddannelsesgodtgørelse

Udbetales dagligt til alle 6A og opefter. Få 200$ udbetalt for hver enhed, der sælges under de 8 point, uden begrænsning af niveauer, ned til men ikke inklusive den næste 6A-distributør (forudsat at ingen 6A-distributør tjener en 8pt provision).

* Dette beløb varierer afhængigt af produkttypen.

6A Step-up Award

Denne pris er til eksisterende 6A-distributører. Prisen udbetales til dig, hvis en i din downline bliver 6A. Det beregnede beløb afhænger af hvor mange nye 6A’er, der er opnået i din gruppe, i begyndelsen af den kvalificerede måned. Prisen afbrydes, når du bliver 6A2. Med andre ord bliver du betalt i seks måneder for den første nye 6A i din downline, men den 2. nye 6A’s pris betales kun én gang, fordi du nu er 6A2.

6A Titel incitament

Du får det første tital incitament, når du bliver 6A. For at kvalificere dig, skal du foretage 10 maskinsalg i den kvalificerende måned.

6A —————$ 3.000
6A2 ———— $ 6.000
6A2-2 ——— $ 12.000
6A2-3 ——— $ 25.000
6A2-4 ——— $ 50.000
6A2-5 ——— $ 100.000

6A 8 viceau gruppe incitament (månedligt)

Incitamentet pr. 8-niveau Gruppesalg betales som følger:

Dit månedlige samlede salg på 8Pt er 1 * eller mere = $ 20 pr. Enhed ($ 22, hvis du er 6A2)
Multiplikatoren på $ 40 anvendes til antallet af dit Open Volume-salg. Når ti eller flere åbne salg er akkumuleret, tilføjes $ 30 til hvert åbent salg.

6A 8 niveau incitament på niveau

6A 8 niveau incitament på niveau (kvartalsvis)
Incitamentet pr. 8-niveau Gruppesalg betales som følger:

Dit kvartalsvise samlede salg på 8Pt er 3 * eller mere = $ 14 pr. Enhed.
Rang incitament 6A2: $ 1000, 6A2-2: $ 2000
Line bonus

6A gruppesalgs pris

Beløbet regnes udfra hvor mange samlede gruppesalg din 6A-gruppe har foretaget, og hvor mange direkte salg du har foretaget. Denne pris udbetales over seks måneder, efter du er blevet 6A.

Ukon® DD provision

Ukon® DD-kunder tilmelder sig en automatisk forsendelse af Kangen Ukon® hver 4. måned.
Enagic kompenserer med 8 points for hvert Ukon® DD-salg, hvilket giver distributører en langvarig restindkomst.
Hvert point er $40 værd og udbetales efter at have samlet $200 eller derover (pr. Distributør ID-nummer) på daglig basis.


Det måske bedste system i verden


Alt i alt har Enagic lavet et revolutionerende system, med fantastiske muligheder for at tjene maskinen ind igen, lave en passiv indkomst, eller starte en ny karriere som publisher for Livets Vand. Vi hjælper med den relevante undervisning, og er klar til at svare på dine spørgsmål her på hjemmesiden, eller på telefon.

Ansvars fraskrivelse:
Jeg er en uafhængig distributør for Enagic®, ID 4403253, og jeg erklærer min forpligtelse til at følge og respektere Enagic®-politikker og procedurer, som du kan finde på virksomhedens hjemmeside: www.Enagiceu.com
Jeg bekræfter, at jeg ikke tilbyder nogen form for rabat på Enagic®-produkter og ikke sælger Kangen Water® via dette websted eller på anden måde. Alle varemærker, produktnavne og produktinformationer er egenskaber for Enagic®.
Alle oplysninger, der findes på dette websted, er kun beregnet til uddannelsesmæssigt og informativt formål. Det er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre nogen sygdom. Ingen af de indeholdte oplysninger er beregnet til at erstatte opmærksomhed eller medicinske instruktioner fra en sundhedsperson.